Skip to main content
  • dixon
  • 16.03.2019.

Večeras Dixon i Gerd Janson na Lovefest Fire u Beogradu

Beogradski clubberi će poslije samo dva tjedna ponovo biti dio drugog Lovefest Fire spektakla u prijestonici.

Piše: 

Naslovna foto

dixon


U subotu 16. ožujka nastupit će njemački DJ Dixon, kome će ovo biti premijerno predstavljanje publici festivala ljubavi. Za ovu priliku, Dixon je odlučio u Beogradu provesti čak nekoliko dana kako bi imao vremena upoznati grad i uživati u njemu.

Na Lovefest Fire stiže i Gerd Janson, producent koji je prošle godine oduševio svojim nastupom na Energy bini u Vrnjačkoj Banji. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Kristijan Molnar.

Prema riječima organizatora, kao i prije dva tjedna, beogradske clubbere ponovo čeka nesvakidašnja produkcija i još bolja zabava. Posebna pažnja ponovo je posvećena vizualnim efektima, kao i specijalnoj scenografiji.

Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa, a cijena karte je 1.800 dinara, dok je cijena VIP karte 2.200 dinara. Prema najavama organizatora ostao je vrlo mali broj ulaznica, pa je još uvek neizvjesno da li će biti karata u slobodnoj prodaji i 16. ožujka. Upravo zbog toga, organizatori skreću pažnju svima da dođu ranije i izbjegnu gužve na ulazu.

Inače, da podsjetimo, Lovefest će ove godine biti održan od 1. do 3. kolovoza u Vrnjačkoj Banji, a na čak 5  pozornica očekuje se više od 300 izvođača iz cijelog svijeta, a objava line up-a za prvu godinu bit će za samo nekoliko dana.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2