Skip to main content
  • 18.04.2024.

Istraživanje: Interes za dnevnim partyjima je narastao za 800%

U proteklim mjesecima, za više od 800% diljem Europe su porasla online pretraživanja za dnevnim partyjima.

Piše: 

Naslovna foto

Tommorowland

Objavljeni su rezultati novog istraživanja koji se fokusirao na koncept dnevnih partyja. Istraživanje se započetak baziralo na Velikoj Britaniji, a zatim proširilo i na ostatak Europe. Kako se u istraživanju navodi, zbog brojnih promjena u društvu, ali i zatvaranja klubova diljem svijeta, dolazi do promjena u navikama kod izlazaka.

Istraživanje koje je proveo Startle, otkriva kako je diljem Europe, a posebice u Ujedinjenom Kraljevstvu za čak 800% naraslo online pretraživanje opcija dnevnih partyja u odnosu na prošlu godinu.

Tommorowland

Interes u dnevnim partyjima leži i u stariji generacijama partijanera koji su i dalje željni izlazaka. “Originalna rave generacija” je sada u 50-im godinama i noćni izlasci su im manje privlačni, ali zato koncept izlaska u nešto ranijim satima je za njih jako primamljiva opcija. Ne samo da ekipa u 50-ima pretražuje dnevne partyje, već i dobna skupina od 30 do 40, a pretpostavka za njih je da su im razlozi promjena u lifestyleu koje nose te godine.

Koncepti dnevnih partyja, posebice namjenjeni starijim generacijama partijanera su već zaživjeli u nekim državama. Tako u Velikoj Britaniji postoji novi hit serijal “Day Fever” koji je namijenjen za starije od 30 godina te se održava u posljepodnenom terminu diljem Velike Britanije, a u Švedskoj postoji i serijal za partijanere u zlatnoj dobi koje organizira DJ-ica na pragu 80-te godine.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2