Skip to main content
  • 21.03.2024.

Ritam vikenda: Rasplesan ulazak u proljeće

Proljeće nam je stiglo! Provedite prvi vikend novog godišnjeg doba uz elektroničke ritmove, a ako ste neodlučni kako ga provesti, provjerite što se sve održava.

Piše: 

Zagreb

Petak je u Dva Osam rezerviran za FrenkyBoyja koji predstavlja svoj debitantski album “Taste Buds LP”, a za pultom će mu se pridružiti United Noise, re:tro Flava, Shulah, DMT, Ela i Fris. Roots na čelu s DJ Jockom premijerno stiže u Boogaloo, gdje će ugostiti Marca Baileyja, A.D.H.S.-a i Davida Askoa. Depo klub ugošćuje Metaphonic x TNT koji okupljaju Synsane, Lebronxu, Pusmus i Matana. U AKC Attacku, Volta slavi šesti rođendan uz CCL, Kasju i rezidente. U Masteru je na repertoaru VHS večer uz Fantastic Mana, Rolanda, Vladu Kaponju, sliPa i Jogurta. Planet Srijeda, ovog puta pada na petak i dolazi u klub Željezničar s Bashkkom, Salomeom, Roi perezom, Kӣr i Tadijem, Felverom i Tijanom T.

U subotu u Dva Osam za pultom je Kiki. Peti Kupe slavi svoj drugi rođendan uz Gerda Jansona, Sedef Adasi, Pepija i Zuzu. U Željezničaru je na repertoaru Happy Eastek – Half Alive Edition uz Sin23, DoubleTrouble, Fr3nki, Tek Off, Orah i Carla. U Galleryju je na rasporedu nova Program večer na kojoj gostuje Fred Lenix uz kojeg sviraju Dancelectric i Einfakinn.

Osijek

Temptation slavi 20 godina uz gostovanje Marca Baileyja u EPIC-u gdje će ga dočekati Tom Spock i Omke.

Rijeka

U petak, Nemo klub predstavlja novu večer, riječ je o Boogie’s Garageu na kojoj najbolji bass DJ prema nagradi Ambasador vrti uz Demu & Mecenu. U Crkvi gostuje Sassja, dok u Pogonu Kulture svira Pocket Palma.

Subota u Crkvi je u znaku ritmova iskusnog techno ratnika Ramona Tapie uz kojeg još sviraju Life4Funk, Katarina G. & Leclerc i Zopester. Greenlight kolektiv sa svojim 360º konceptom preuzimaju Pogon Kulture i dovode Amaliah.

Pula

U subotu, Klub Kotač preuzima Night Fishing #4 na kojem sviraju Adoo i Lancatech.

Split

Prevera Soundsystem u petak stiže u Kocku. Subota u Otiumu je u ritmovima Elements Nighta uz FranKa, Limu i Pusisa. U Adriatic Social Clubu gostuje Stellarcompanion.

Dubrovnik

U petak, Dubina organizira gledanje filma “Laurent Garnier – Off the record”, dok u Lazaretima svira MATTBUTT. Dan poslije, u Dubini svira Zookey.

Ljubljana

Petka u K4 je u ritmovima LEKKER večeri na kojoj sviraju Dvidevat, Raketa, Glorex b2b Pholia, dok u subotu je K4 Picnic Showcase uz Joa (Jos & Loa Szala), Pelle, Izza, Masa i Muk.

Beograd

U petak u Drugstoruu gostuje Elli Acula, uz koju sviraju Muhi, AM Hi i Micy Vid x ivv. U Kultu su na repertoaru Dejan Nedeljković, Kid Kimi i Marko Milosavljević, dok u subotu pult preuzimaju MENE i Nemax.

Novi Sad

U Tunnelu u petak gostuje Mihai Popoviciu, a podršku mu pruža Nemax, dok u subotu u sviraju Nexie i Isidor.

Sarajevo

Petak u Silver&Smokeu je u znaku Indiga, dok je subota u ritmovima Bonjaskyja. Trezor u petak preuzimaju Laine, Armin Zimic i Maheer, dok je u subotu edib d cijelu noć za pultom.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2